​​Om os

Murerfirma med mange års erfaring

Hos MSA-BYG har vi mange års erfaring med at gøre drømme til virkelighed inden for murerarbejde. Vi holder til på Fyn, men vi udfører opgaver over det meste af landet. Derfor kan vi tilbyde vores ekspertise i hele Danmark.

Ejeren af MSA-BYG har 20 års erfaring som murersvend og 5 års erfaring som selvstændig murer. Med MSA-BYG som din samarbejdspartner er du sikret et kyndigt, dygtigt og erfarent murerfirma, hvor det bedste kun er godt nok.

I mange år har vi hjulpet vores kunder med at få udført kvalitetsarbejde. Vi har en bred vifte af kompetencer og kan hjælpe med alt inden for murerarbejde. Dog er vi især eksperter i eksklusive badeværelser og fliser. Uanset projektets omfang og størrelse er vores primære fokus at sikre, at du ender med det bedste resultat.

Vi udfører murerarbejde med kvalitet, tillid og flot håndværk i højsædet

Hvis du skal i gang med et nyt murerprojekt, er det vigtigt, at du vælger en dygtig og pålidelig murer til opgaven. Det sikrer nemlig, at du ender med det resultat, du går og drømmer om.

For os hos MSA-BYG er det essentielt, at du føler dig i trygge hænder. Derfor fokuserer vi på at opdatere dig undervejs i hele projektet.